Transport falas për porosi mbi 5000L

  • Ditëlindje

A jeni gati për ta kthyer ditën e veçantë të fëmijës tuaj në një ditëlindje magjike?

Hamleys është padyshim alternativa juaj e vetme.

Ne ofrojmë për ju 2 paketa ditëlindjesh!

Çdo paketë ditëlindje ka të përfshirë: Këngë, Kërcime, Animator, Muzikë, Lojra, Mirror Maze, Lojrat Virtuale, SoftPlay , Ushqime dhe shumë Surpriza.

Festa fillon në Hamleys!

  • Sleepover

Në dyqanin më magjik të lodrave në Shqipëri festoni ditëlindjen tuaj të paharruar 12 orë festë! Sleep over, ushqim, lojëra, Vr, argëtim, eksperiencë unike,filma, popcorn,hostess , playground, mirror maze , carousel, private shooping. Ftoni miqtë tuaj të ngushtë dhe festo ditëlindjen ndryshe si kurrë më parë në një dyqan lodrash 🎉

Magjinë e lodrave dhe të ditëlindjes di ta bej unike vetëm Hamleys ! 

10 persona /3000€   

9pm-9 am