Transport falas për porosi mbi 5000L

Pyetje dhe përgjigje.

Ku mund ta parkoj makinën?

Parkimi është i disponueshëm në qendrën tregtare.Sa kate është Hamleys?

Hamleys përfshin të gjithë katin e dytë të qendrës tregtare Emerald dhe kati i tretë ka tre dhoma festash me temë Hamleys.Sa është tarifa e hyrjes në Hamleys?

Asgjë! Tarifa e hyrjes në botën e argëtimit është plotësisht pa pagesë. Vetëm në disa atraksione duhet të paguani.Mund të paguaj në Euro ose Dollar?

Po, ne pranojmë euro dhe dollar në Hamleys. Kursi aktual i këmbimit është gjithmonë i disponueshëm në kasë.Mund të hyj në Hamleys me një qen?

Fatkeqësisht, për arsye sigurie te fëmijëve, qentë nuk lejohen.A ofroni kupona për dhuratë?

Po, është e mundur të blini kupona për dhuratë në kasë.A ka dollap për të vendosur gjërat personale në Hamleys?

Po disponohet në hyrje, të gjitha blerjet e jashtme duhet të mbahen në dollapë para se të hyni në dyqan.A janë të lejueshme karriget me rrota në Hamleys?

Po! Klientët me aftësi ndryshe janë më se të mirëpritur në dyqanin tonë dhe ne do të bëjmë çmos që vizita e tyre të jetë sa më e rehatshme.Si i trajtojmë kthimet dhe ankesat?

Me kthimet proçedohet në tavolinën e shërbimit të klientit.A mund të bëj një foto me arushin?

Sigurisht! Arushat tanë Hamley dhe Hattie janë gjithmonë në dispozicion për ju. Ajo që duhet të bëni është t’i ‘kapni’ diku në dyqan!A mund të hyjë fëmija im i vogël në atraksione?

Çdo atraksion është i ndryshëm dhe rekomandohet për fëmijë të moshave të ndryshme. Ekziston një listë rregullash të vendosura përpara çdo atraksioni ku mund të shihni per sa vjeç është atraksioni i lejueshëm.A mund të hyj në Hamleys me një karrocë fëmijësh?

Po, sigurisht.A ka ndonjë pije freskuese në Hamleys?

Po, në katin e tretë të qendrës tregtare mund të gjeni shitës me pakicë ushqimesh dhe pijesh nderkohë kaloni një moment dhe në pjesën e jashtme.