Transport falas për porosi mbi 5000L

50 topa fishekë X-SHOT - X-shot
50 topa fishekë X-SHOT - X-shot

50 topa fishekë X-SHOT

Kodi i produktit: 4894680002005

L 900
L 1,490

50 topa fishekë X-SHOT X-shot

Ka stok

Sasia

50 topa fishekë X-SHOT X-shot

SKU 4894680002005
EAN 4894680002005

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...