Transport falas për porosi mbi 5000L

60 truke magjike - Marvin's
60 truke magjike - Marvin's
60 truke magjike - Marvin's
60 truke magjike - Marvin's
60 truke magjike - Marvin's

60 truke magjike

Kodi i produktit: MMT6001

L 3,595
L 4,490

60 truke magjike Marvin’s

Ka stok

Sasia

60 truke magjike Marvin’s

SKU MMT6001
EAN 0808446017503

ARTIKUJT MUND TĂ‹ NDĂ‹RROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 3,995
L 4,990