Transport falas për porosi mbi 5000L

Anije kozmike-Sistem lëvizës dhe me muzikë - Buki
Anije kozmike-Sistem lëvizës dhe me muzikë - Buki

Anije kozmike-Sistem lëvizës dhe me muzikë

Kodi i produktit: 3700802105329

L 1,490

Anije kozmike-Sistem lëvizës dhe me muzikë Buki

Ka stok

Sasia

Anije kozmike-Sistem lëvizës dhe me muzikë Buki

SKU 3700802105329
EAN 3700802105329

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,595
L 1,990
L 555
L 690
L 3,595
L 4,490
L 3,595
L 4,490
L 3,595
L 4,490
L 3,595
L 4,490