Transport falas për porosi mbi 5000L

Bota e dinosaurve

Kodi i produktit: 8908013692125

L 5,595
L 6,990

Bota e dinosaurve Shifu

Ka stok

Sasia

Bota e dinosaurve Shifu

SKU 8908013692125
EAN 8908013692125
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 3,595
L 4,490
L 2,395
L 2,990
L 1,890
L 2,490