Transport falas për porosi mbi 5000L

Brain buster-Puzzle me forma të ndryshme

Kodi i produktit: 3700802105527

L 1,490

Brain buster-Puzzle me forma të ndryshme Buki

Ka stok

Sasia

Brain buster-Puzzle me forma të ndryshme Buki

SKU 3700802105527
EAN 3700802105527

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,595
L 1,990