Transport falas për porosi mbi 5000L

Breshkë me muzikë - Shooting star
Breshkë me muzikë - Shooting star
Breshkë me muzikë - Shooting star
Breshkë me muzikë - Shooting star
Breshkë me muzikë - Shooting star

Breshkë me muzikë

Kodi i produktit: 5015353608884

L 2,395
L 2,990

Breshkë me muzikë Shooting star

Ka stok

Sasia

Breshkë me muzikë Shooting star

SKU 5015353608884
EAN 5015353608884

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,795
L 3,490
L 2,395
L 2,990
L 2,795
L 3,490