Transport falas për porosi mbi 5000L

Figurë Poni me flokë blu - My Little Pony
Figurë Poni me flokë blu - My Little Pony

Figurë Poni me flokë blu

Kodi i produktit: 5010993849710

L 1,995
L 2,490

Figurë Poni me flokë blu My Little Pony

Ka stok

Sasia

Figurë Poni me flokë blu My Little Pony

SKU 5010993849710
EAN 5010993849710

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...