Transport falas për porosi mbi 5000L

Fokë pellushi

Kodi i produktit: 5015353915913

L 1,435
L 1,790

Fokë pellushi Fuzz buzz

Ka stok

Sasia

Fokë pellushi Fuzz buzz

SKU 5015353915913
EAN 5015353915913

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,995
L 2,490
L 1,035
L 1,290
L 1,035
L 1,290