Transport falas për porosi mbi 5000L

Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru
Kafshët prej pellushi në kon prej neoni - Zuru

Kafshët prej pellushi në kon prej neoni

Kodi i produktit: 4894680016255

L 1,490

Kafshët prej pellushi në kon prej neoni Zuru

1 produkt shitur në 48 orët e fundit

Ka stok

Sasia

Kafshët prej pellushi në kon prej neoni Zuru

SKU 4894680016255
EAN 4894680016255

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...