Transport falas për porosi mbi 5000L

Karaktere të PjMasks

Kodi i produktit: 5010993837274

L 2,795
L 3,490

Karaktere të PjMasks Pj masks

Ka stok

Sasia

Karaktere të PjMasks Pj masks

SKU 5010993837274
EAN 5010993837274

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,595
L 1,990