Transport falas për porosi mbi 5000L

KlikBot Figure shënderruese

Kodi i produktit: 5060122735100

L 1,490
L 2,990

KlikBot Figure shënderruese Brainstorm

Ka stok

Sasia

KlikBot Figure shënderruese Brainstorm

SKU 5060122735100
EAN 5060122735100

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 10,395
L 12,990
New
L 1,995
L 2,490