Transport falas për porosi mbi 5000L

Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's
Kubi me truke magjike - Marvin's

Kubi me truke magjike

Kodi i produktit: MMOAS7101

L 3,990

Kubi me truke magjike Marvin’s

Ka stok

Sasia

Kubi me truke magjike Marvin’s

SKU MMOAS7101
EAN 0808446019040
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 3,490
L 4,990