Transport falas për porosi mbi 5000L

Kukull Barbie me aksesorë aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë aksesorë - Barbie

Kukull Barbie me aksesorë aksesorë

Kodi i produktit: 194735108176

L 2,990

Kukull Barbie me aksesorë aksesorë Barbie

Ka stok

Sasia

Kukull Barbie me aksesorë aksesorë Barbie

SKU 194735108176
EAN 0194735108176

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...