Transport falas për porosi mbi 5000L

Kukulla e vogël me makinë

Kodi i produktit: 630996500804

L 1,595
L 1,990

Kukulla e vogël me makinë Kindi Kids

Ka stok

Sasia

Kukulla e vogël me makinë Kindi Kids

SKU 630996500804
EAN 630996500804

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,395
L 2,990
L 7,995
L 9,990