Transport falas për porosi mbi 5000L

Kukulla Lili me flokë të gjata të zeza - Our generation
Kukulla Lili me flokë të gjata të zeza - Our generation
Kukulla Lili me flokë të gjata të zeza - Our generation

Kukulla Lili me flokë të gjata të zeza

Kodi i produktit: 062243344754

L 4,990
Kukulla Lili me flokë të gjata të zeza Our generation

Ka stok

Sasia
Kukulla Lili me flokë të gjata të zeza Our generation
SKU 062243344754
EAN 062243344754
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...