Transport falas për porosi mbi 5000L

Laboratori i kimisë-200 eksperimete

Kodi i produktit: 3700802101147

L 5,490

Laboratori i kimisë-200 eksperimete Buki

Ka stok

Sasia

Laboratori i kimisë-200 eksperimete Buki

SKU 3700802101147
EAN 3700802101147

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 5,595
L 6,990
L 3,595
L 4,490
L 2,395
L 2,990
L 1,890
L 2,490