Transport falas për porosi mbi 5000L

LEGO DREAMZ, Makina e hapsirës së zotit Oz - Lego
LEGO DREAMZ, Makina e hapsirës së zotit Oz - Lego
LEGO DREAMZ, Makina e hapsirës së zotit Oz - Lego

LEGO DREAMZ, Makina e hapsirës së zotit Oz

Kodi i produktit: 71475

L 2,795
L 3,490

LEGO DREAMZ, Makina e hapsirës së zotit Oz

1 produkt shitur në 48 orët e fundit

Ka stok

Sasia

LEGO DREAMZ, Makina e hapsirës së zotit Oz

SKU 71475
EAN 5702017584218

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 5,435
L 6,790
L 3,355
L 4,190