Transport falas për porosi mbi 5000L

Lodër Lego Avatar - Lego
Lodër Lego Avatar - Lego

Lodër Lego Avatar

Kodi i produktit: 75573

L 15,990
L 15,990

Lodër Lego Avatar Lego

Ka stok

Sasia

Lodër Lego Avatar Lego

SKU 75573
EAN 5702016913781

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 6,790
L 6,790
L 4,190
L 4,190