Transport falas për porosi mbi 5000L

Lodër Lego Minecraft Kalaja e Akullit - Lego
Lodër Lego Minecraft Kalaja e Akullit - Lego
Lodër Lego Minecraft Kalaja e Akullit - Lego

Lodër Lego Minecraft Kalaja e Akullit

Kodi i produktit: 21186

L 2,555
L 6,390

Lodër Lego Minecraft Kalaja e Akullit Lego

Ka stok

Sasia

Lodër Lego Minecraft Kalaja e Akullit Lego

SKU 21186
EAN 5702017156644

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,715
L 6,790
L 1,675
L 4,190