Transport falas për porosi mbi 5000L

Lodër uji në formë rakete

Kodi i produktit: 813974025401

L 230
L 590

Lodër uji në formë rakete Zimpli Kids

Ka stok

Sasia

Lodër uji në formë rakete Zimpli Kids

SKU 813974025401
EAN 813974025401

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 270
L 690