Transport falas për porosi mbi 5000L

Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price
Lodër ylberi me muzikë - Fisher-price

Lodër ylberi me muzikë

Kodi i produktit: 194735047789

L 2,795
L 3,490

Lodër ylberi me muzikë Fisher-price

Ka stok

Sasia

Lodër ylberi me muzikë Fisher-price

SKU 194735047789
EAN 0194735047789

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,795
L 3,490
L 2,395
L 2,990
L 2,795
L 3,490