Transport falas për porosi mbi 5000L

Loja me dedektivë, Unikatoy - Unikatoy
Loja me dedektivë, Unikatoy - Unikatoy

Loja me dedektivë, Unikatoy

Kodi i produktit: 3831008214857

L 790

Loja me dedektivë, Unikatoy

Ka stok

Sasia

Loja me dedektivë, Unikatoy

SKU 3831008214857
EAN 3831008214857
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...