Transport falas për porosi mbi 5000L

Lojë Buling - Unikatoy
Lojë Buling - Unikatoy

Lojë Buling

Kodi i produktit: 8002936019608

L 1,195
L 1,490

Lojë Buling Unikatoy

Ka stok

Sasia

Lojë Buling Unikatoy

SKU 8002936019608
EAN 8002936019608

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,595
L 1,990
L 555
L 690
L 3,595
L 4,490
L 3,595
L 4,490
L 3,595
L 4,490
L 3,595
L 4,490