Transport falas për porosi mbi 5000L

Lojë edukuese për femije - Buki
Lojë edukuese për femije - Buki

Lojë edukuese për femije

Kodi i produktit: 3700802103417

L 2,990

Lojë edukuese për femije Buki

Ka stok

Sasia

Lojë edukuese për femije Buki

SKU 3700802103417
EAN 3700802103417

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,195
L 1,490
L 955
L 1,190
L 1,995
L 2,490