Transport falas për porosi mbi 5000L

Lojë tavoline - Gabby's Dollhouse
Lojë tavoline - Gabby's Dollhouse

Lojë tavoline

Kodi i produktit: 3831008214833

L 715
L 890

Lojë tavoline Gabby’s dollhouse

Ka stok

Sasia

Lojë tavoline Gabby’s dollhouse

SKU 3831008214833
EAN 3831008214833

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,075
L 2,590