Transport falas për porosi mbi 5000L

Lojë Tavoline Peppa Pig - Ravensburger
Lojë Tavoline Peppa Pig - Ravensburger
Lojë Tavoline Peppa Pig - Ravensburger

Lojë Tavoline Peppa Pig

Kodi i produktit: 4005556213917

L 3,195
L 3,990

Lojë Tavoline Peppa Pig Ravensburger

Ka stok

Sasia

Lojë Tavoline Peppa Pig Ravensburger

SKU 4005556213917

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,075
L 2,590