Transport falas për porosi mbi 5000L

Lojë tavoline Sea Battle - Sea battle
Lojë tavoline Sea Battle - Sea battle
Lojë tavoline Sea Battle - Sea battle

Lojë tavoline Sea Battle

Kodi i produktit: 606100335

L 2,990

Lojë tavoline Sea Battle Sea battle

1 produkt shitur në 48 orët e fundit

Ka stok

Sasia

Lojë tavoline Sea Battle Sea battle

SKU 606100335
EAN 4000826002291

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...