Transport falas për porosi mbi 5000L

Lojë udhëtimi salitare - Hamleys
Lojë udhëtimi salitare - Hamleys

Lojë udhëtimi salitare

Kodi i produktit: 5015353400730

L 1,195
L 1,490

Lojë udhëtimi salitare Hamleys

Ka stok

Sasia

Lojë udhëtimi salitare Hamleys

SKU 5015353400730
EAN 5015353400730

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,075
L 2,590