Transport falas për porosi mbi 5000L

Makina të koleksionit Jurassic World - Matchbox
Makina të koleksionit Jurassic World - Matchbox

Makina të koleksionit Jurassic World

Kodi i produktit: 887961583823

L 390

Makina të koleksionit Jurassic World Matchbox

Ka stok

Sasia

Makina të koleksionit Jurassic World Matchbox

SKU 887961583823
EAN 887961583823

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...