Transport falas për porosi mbi 5000L

Makinë McQuenn me telekomandë - Majorette
Makinë McQuenn me telekomandë - Majorette
Makinë McQuenn me telekomandë - Majorette
Makinë McQuenn me telekomandë - Majorette
Makinë McQuenn me telekomandë - Majorette
Makinë McQuenn me telekomandë - Majorette
Makinë McQuenn me telekomandë - Majorette

Makinë McQuenn me telekomandë

Kodi i produktit: 203081000

L 2,990

Makinë McQuenn me telekomandë Majorette

Ka stok

Sasia

Makinë McQuenn me telekomandë Majorette

SKU 203081000
EAN 4006333054198

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...