Transport falas për porosi mbi 5000L

Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia
Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave - Martinelia

Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave

Kodi i produktit: 90034

L 490

Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave

S’ka stok

Sasia

Martinelia Krëhër për flokët në formën e guaskave

SKU 90034
EAN 8436609394004

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

New