Transport falas për porosi mbi 5000L

Mini dron - Buzzretail
Mini dron - Buzzretail
Mini dron - Buzzretail
Mini dron - Buzzretail

Mini dron

Kodi i produktit: 5060376771725

L 4,990

Mini dron Buzzretail

Ka stok

Sasia

Mini dron Buzzretail

SKU 5060376771725
EAN 5060376771725
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Po
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...