Transport falas për porosi mbi 5000L

Modele të ndryshme lodrash të mëdha gome me fytyrë të qeshur

Kodi i produktit: 5037832218278

L 290

Modele të ndryshme lodrash të mëdha gome me fytyrë të qeshur Keycraft

Ka stok

Sasia

Modele të ndryshme lodrash të mëdha gome me fytyrë të qeshur Keycraft

SKU 5037832218278
EAN 5037832218278

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...