Transport falas për porosi mbi 5000L

Motor i vogël ngjyrë jeshil me aksesorë - Ricky zoom
Motor i vogël ngjyrë jeshil me aksesorë - Ricky zoom

Motor i vogël ngjyrë jeshil me aksesorë

Kodi i produktit: 053941200763

L 1,490
L 2,490

Motor i vogël ngjyrë jeshil me aksesorë Ricky Zoom

Ka stok

Sasia

Motor i vogël ngjyrë jeshil me aksesorë Ricky Zoom

SKU 053941200763
EAN 053941200763

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...