Transport falas për porosi mbi 5000L

Paw Patrol, Loja e kullës së përzier - Paw patrol
Paw Patrol, Loja e kullës së përzier - Paw patrol

Paw Patrol, Loja e kullës së përzier

Kodi i produktit: 778988591529

L 890

Paw Patrol, Loja e kullës së përzier Paw patrol

Ka stok

Sasia

Paw Patrol, Loja e kullës së përzier Paw patrol

SKU 778988591529
EAN 778988591529
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...