Transport falas për porosi mbi 5000L

Puzzle 3D-Ndriçues Toka - Ravensburger
Puzzle 3D-Ndriçues Toka - Ravensburger
Puzzle 3D-Ndriçues Toka - Ravensburger
Puzzle 3D-Ndriçues Toka - Ravensburger

Puzzle 3D-Ndriçues Toka

Kodi i produktit: 4005556118441

L 2,555
L 3,190

Puzzle 3D-Ndriçues Toka Ravensburger

Ka stok

Sasia

Puzzle 3D-Ndriçues Toka Ravensburger

SKU 4005556118441
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

New