Transport falas për porosi mbi 5000L

Puzzle- Njëbrireshi magjik - Ravensburger
Puzzle- Njëbrireshi magjik - Ravensburger
Puzzle- Njëbrireshi magjik - Ravensburger
Puzzle- Njëbrireshi magjik - Ravensburger
Puzzle- Njëbrireshi magjik - Ravensburger

Puzzle- Njëbrireshi magjik

Kodi i produktit: 4005556056545

L 1,595
L 1,990

Puzzle- Njëbrireshi magjik Ravensburger

Ka stok

Sasia

Puzzle- Njëbrireshi magjik Ravensburger

SKU 4005556056545

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

New