Transport falas për porosi mbi 5000L

Qenushat pellusha në kon - Zuru
Qenushat pellusha në kon - Zuru

Qenushat pellusha në kon

Kodi i produktit: 4894680002500

L 790
L 1,490

Qenushat pellusha në kon Zuru

Ka stok

Sasia

Qenushat pellusha në kon Zuru

SKU 4894680002500
EAN 4894680002500
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...