Transport falas për porosi mbi 5000L

Set me 30+ pjesë me plastelina PlayDoh

Kodi i produktit: 5010994112080

L 6,490
L 6,490

Set me 30+ pjesë me plastelina Play-doh

S’ka stok

Sasia

Set me 30+ pjesë me plastelina Play-doh

SKU 5010994112080
EAN 5010994112080

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,990
L 1,990
L 2,490
L 2,490