Transport falas për porosi mbi 5000L

Seti me aksesorë kuzhine - Gabby's Dollhouse
Seti me aksesorë kuzhine - Gabby's Dollhouse
Seti me aksesorë kuzhine - Gabby's Dollhouse

Seti me aksesorë kuzhine

Kodi i produktit: 6066483

L 1,490

Seti me aksesorë kuzhine

Ka stok

Sasia

Seti me aksesorë kuzhine

SKU 6066483
EAN 778988456064
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...