Transport falas për porosi mbi 5000L

Shpate me dritë  jeshile - Star wars
Shpate me dritë  jeshile - Star wars

Shpate me dritë jeshile

Kodi i produktit: 5010996121462

L 2,990

Shpate me dritë jeshile Star Wars

Ka stok

Sasia

Shpate me dritë jeshile Star Wars

SKU 5010996121462
EAN 5010996121462

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,195
L 1,490
L 1,435
L 1,790
L 1,990
L 3,290
L 900
L 1,190
L 1,200
L 1,990
L 2,990
L 3,990