Transport falas për porosi mbi 5000L

Spider Man me sy të mëdhenj që shëndrisin në errësirë - Simba
Spider Man me sy të mëdhenj që shëndrisin në errësirë - Simba
Spider Man me sy të mëdhenj që shëndrisin në errësirë - Simba
Spider Man me sy të mëdhenj që shëndrisin në errësirë - Simba

Spider Man me sy të mëdhenj që shëndrisin në errësirë

Kodi i produktit: 6315875810X12

L 1,690

Spider Man me sy të mëdhenj që shëndrisin në errësirë, Simba

Ka stok

Sasia

Spider Man me sy të mëdhenj që shëndrisin në errësirë, Simba

SKU 6315875810X12
EAN 5400868014396

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...