Transport falas për porosi mbi 5000L

Spider Man në ngjyrë të errët me sy që shëndrisin natën - Simba
Spider Man në ngjyrë të errët me sy që shëndrisin natën - Simba
Spider Man në ngjyrë të errët me sy që shëndrisin natën - Simba

Spider Man në ngjyrë të errët me sy që shëndrisin natën

Kodi i produktit: 6315875812X12

L 1,690

Spider Man në ngjyrë të errët me sy që shëndrisin natën, Simba

Ka stok

Sasia

Spider Man në ngjyrë të errët me sy që shëndrisin natën, Simba

SKU 6315875812X12
EAN 5400868014419

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...