Transport falas për porosi mbi 5000L

StikBot Seti i filmave me pirate - Brainstorm
StikBot Seti i filmave me pirate - Brainstorm

StikBot Seti i filmave me pirate

Kodi i produktit: 5060122733106

L 1,990
L 3,490

StikBot Seti i filmave me pirate Brainstorm

Ka stok

Sasia

StikBot Seti i filmave me pirate Brainstorm

SKU 5060122733106
EAN 5060122733106
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 5,595
L 6,990
L 3,595
L 4,490
L 2,395
L 2,990
L 1,890
L 2,490