Transport falas për porosi mbi 5000L

Tabelë magnetike me dy ngjyra të ndryshme

Kodi i produktit: 6943478034723

L 2,990

Tabelë magnetike me dy ngjyra të ndryshme Hape

Ka stok

Sasia

Tabelë magnetike me dy ngjyra të ndryshme Hape

SKU 6943478034723
EAN 6943478034723

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,195
L 1,490
L 955
L 1,190
L 1,995
L 2,490