Transport falas për porosi mbi 5000L

Topi me nje labirint 3D brënda në të 1 - Brainstorm
Topi me nje labirint 3D brënda në të 1 - Brainstorm

Topi me nje labirint 3D brënda në të 1

Kodi i produktit: 5060164140108

L 1,290
L 2,490

Topi me nje labirint 3D brënda në të 1 Brainstorm

Ka stok

Sasia

Topi me nje labirint 3D brënda në të 1 Brainstorm

SKU 5060164140108
EAN 5060164140108

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,075
L 2,590