Transport falas për porosi mbi 5000L

Xhel ekologjik që ndryshon ngjyrë

Kodi i produktit: 813974023889

L 310
L 790

Xhel ekologjik që ndryshon ngjyrë Zimpli Kids

Ka stok

Sasia

Xhel ekologjik që ndryshon ngjyrë Zimpli Kids

SKU 813974023889
EAN 813974023889

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 270
L 690