Transport falas për porosi mbi 5000L

Çekiçi i Thor-it - Marvel
Çekiçi i Thor-it - Marvel
Çekiçi i Thor-it - Marvel
Çekiçi i Thor-it - Marvel
Çekiçi i Thor-it - Marvel
Çekiçi i Thor-it - Marvel
Çekiçi i Thor-it - Marvel

Çekiçi i Thor-it

Kodi i produktit: F33595L0

L 3,995
L 4,990

Çekiçi i Thor-it Marvel

Ka stok

Sasia

Çekiçi i Thor-it Marvel

SKU F33595L0
EAN 5010993973507

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...